Google+ Despre noi | Apollo Happy Med

Cine suntem?

Suntem un cabinet de recuperare medicala in care veti gasi sustinerea si motivarea de care aveti nevoie pentru a depasi situatiile critice care va limiteaza independenta de miscare in desfasurarea activitatilor cotidiene.

Totodata, aici gasiti si un loc perfect pentru relaxare si destindere prin sedintele de masaj general, terapeutic si anticelulitic.

Cui ne adresam: deopotriva persoanelor sanatoase (in cadrul sedintelor de gimnastica femeii insarcinate si sugarului sanatos) cat si celor care sufera de diferite afectiuni ale aparatului locomotor de diferite cauze si diferite categorii de varsta (copii, adolescenti, tineri si adulti, batrani)

Cu noi regasiti optimismul si buna dispozitie alaturi de o echipa motivata si specializata de kinetoterapeuti dornici sa va ajute si sa va sustina.

Va asteptam alaturi de noi!


  

OANA BRÂNCUŞ

kinetoterapeut 

 

Licenţiată în kinetoterapie,  Academia Naţională de Educaţie Fizică şi Sport Bucureşti

Absolventă a programului de master: "Refacere după efort şi recuperare post-traumatică".

  • Experienţa profesională de peste 10 ani in domeniu este completată de obţinerea unei burse de studii, acordată de University Of Physiotherapy – Manchester, Marea Britanie.

  • Membră a Societăţii Fizioterapeutilor "Dr. Nicolae Robanescu".

    Programele kinetice personalizate, pe care le elaborează ţinând cont de afecţiunea şi caracteristicile fiecărui pacient în parte, acoperă o sfera largă - de la gimnastica recuperatorie pentru copii, adolescenţi, adulţi şi vârstnici, până la gimnastica femeii însărcinate (programe de gimnastică şi exerciţii de respiraţie pregătitoare pentru travaliu şi expulzie din ciclul Lamaze).

    Participă la numeroase conferinţe naţionale şi internaţionale de profil, fapt care îi  permite aprofundarea permanentă a cunoştinţelor şi tehnicilor specifice profesiei şi o recomandă ca pe unul dintre cei mai apreciaţi kinetoterapeuţi.

 

 

Opiniile clienţilor noştri…

Am început tratamentul kinetoterapeutic la Apollo Happy Med în iunie 2013, după un accident care s-a soldat cu o tripla fractură la glezna dreaptă, operată şi imobilizată 3 luni în ghips. După trei luni de tratament mă deplasez fără sprijin...

(Luminiţa, 47 ani)

Baiețelul  meu are doi ani şi jumatate si a fost diagnosticat recent cu hipotonie axiala si picior tal-valg (avea musculatura spatelui atrofiată) și, din această cauză, nu putea să stea drept si pășea cu călcâiul în interior. După o lună de exerciții zilnice intensive, pot spune că spatele s-a îndreptat vizibil și reușește să-și controleze mersul mult mai bine…

(Alexandra, 31 ani)

Monday the 23rd. © 2012 Apollo Happy Med. Toate drepturile rezervate.